Royal Holiday Palace

Tips voor je bezoek aan het Royal Holiday Palace

Tip 1: neem de goedkope shuttlebus

Pak van het Royal Palace Holiday resort de shuttlebus. Deze brengt je voor vijf euro heen en weer naar Antalya of naar de markt in Lara op zaterdag. Het busje rijdt dagelijks.
Als je een echte hamam wilt bezoeken, kun je beter naar het oude stadscentrum van Antalya gaan. Je kunt een hamam bezoeken in badhuizen ouder dan 600 jaar!

Tip 2: goedkope medicijnen

Als je medicijnen nodig hebt, kun je prima naar een apotheek in de buurt gaan. Je hebt er veel medicijnen en ze zijn goedkoper dan in Nederland. De mensen zijn behulpzaam en spreken Engels.

Tip 3: probeer de watersport

Breng zeker eens een bezoekje aan het strand en boek één van de watersporten. Ook ideaal om een uitstap te maken naar de watervallen van Düden.

Tip 4: probeer de pierparty

Op vrijdagavond is er een pierparty. Lekker aan de pier bij het water wordt er voor gezelligheid en muziek gezorgd. Dit is voornamelijk in het hoogseizoen.

Tip 5: dresscode

In het hotel hoeven mannen geen lange broek te dragen in het buffetrestaurant, maar in de à la carte restaurants wordt dit wel verwacht.

Tip 6: verken de omgeving

Een bezoekje waard is de Green Canyon, een groot stuwmeer gelegen tussen de bergen vlakbij Manavgat.

Voor Nederlandse gezelligheid ga je naar café Oz. Daar draaien ze Nederlandse muziek en kun je Nederlandse versnaperingen krijgen.

Ga op zaterdag naar de markt in Lara. Met de lokale bus ga je voor één euro naar de markt. De prijzen zijn wel twintig procent lager dan de winkeltjes rondom het hotel.
Ga met een georganiseerde tour naar de ruïnes van Perge, deze zijn echt de moeite waard.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 496 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen