Royal Holiday Palace

De reis naar Royal Holiday Palace: bereikbaarheid

Je vliegt naar Antalya vanaf meerdere vliegvelden in Nederland. Je vliegt in ongeveer 3 uur en 45 minuten naar het vliegveld Antalya. Vertrek bijvoorbeeld vanuit Eindhoven of vanaf Schiphol Airport. Vooral in de zomer zijn er dagelijks vluchten beschikbaar, ook vanaf Groningen en Maastricht. De meeste reisaanbieders vliegen met Tui, Transavia of Corendon. Heb je geboekt via een organisatie? Vaak is je reis dan inclusief vlucht, transfer en accommodatie.

Je hoeft het niet meer los van elkaar te regelen en te boeken, alles is voor je geregeld. Als je je vakantie geboekt hebt, hoef je alleen maar je bagage en documenten mee te nemen naar het vliegveld. De rest volgt vanzelf. Op het vliegveld van Antalya staat een transfer klaar die je rechtstreeks naar het hotel brengt. Een goed begin van je vakantie!

Bij het Royal Holiday Palace hotel kun je je vanaf 14.00 uur inchecken, maar vaak kun je al wel wat eerder terecht. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je in de lobby plaatsnemen en een drankje drinken. Of wacht in alle comfort af bij het zwembad of in een andere bar. Ondertussen kun je je bagage kwijt in de bagageruimte van het hotel. Op de dag van je vertrek dien je je voor 12:00 uur weer uit te checken. Vlieg je wat later op de dag? Ook dan kun je nog gebruik maken van de bagageruimte die het hotel als faciliteit aanbiedt.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 496 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen