Royal Holiday Palace

Eten & Drinken Royal Holiday Palace: restaurants en bars

Het buffetrestaurant

Het hoofdrestaurant van het Royal Holiday Palace hotel staat bekend als buffetrestaurant. Hier eet je in principe je ontbijt, lunch en diner. Er is een ruime keuze uit verschillende gerechten, ideaal als je samen met kinderen wilt eten. Al heeft dit hotel ook zijn eigen buffetrestaurant voor kinderen. In het buffetrestaurant kun je van zeven uur tot tien uur ’s ochtends terecht voor het ontbijt, voor de lunch van één tot halfdrie ‘s middags en voor het diner van halfzeven uur tot negen ‘s avonds. Naast het liveoptreden van de koks wat je krijgt in het buffetrestaurant zijn er nog vijf à la carte restaurants:

Verschillende a la carte restaurants

Eet in het Italiaanse restaurant Vapiano. Je krijgt hier heerlijke Italiaanse gerechten voorgeschoteld en de pure Italiaanse smaak.
Je kant ook voor het Oosterse restaurant Hashi kiezen. Verschillende smaken komen voorbij, laat je maar verrassen.

Bij Lal, het Grill restaurant eet je Turkse gerechten met een unieke smaak. Proef en ervaar het Turkije in dit restaurant!

Bij Deep Blue kun je terecht als je een visliefhebber bent. Uit de Middellandse Zee wordt heerlijke verse vis gevangen en hier bereid.
Bij El Torito eet je Mexicaanse gerechten, zoals pico de gallo, burritos of quesadillas.

Alle à la carte restaurants zijn van 18.30 tot 21.30 uur geopend. Reserveer bij het hotel wel alvast een plekje, zodat je verzekerd bent van een tafel in jouw restaurant van keuze.
Het Royal Holiday Palace Resort heeft ook nog negen bars waar je terecht kunt voor wat hapjes en drankjes.

Bars voor gratis drankjes bij Royal Holiday Palace

Allereerst heb je de Pera Lobby Bar. Deze zit in de lobby en is 24 uur per dag geopend. Bij de Piano Lobby Bar kun je genieten van mooi pianospel terwijl je in een relaxte stoel zit. Hier kun je tussen 17.00 en 24.00 uur een drankje drinken. Op het terras van de lobby heb je een terrasbar. Erg leuk uitzicht en heerlijk om even te zitten. Deze is geopend van 17.00 tot 24.00 uur.

Bij het zwembad is er een cocktailbar die tussen 10.00 en 24.00 uur open is. Hier wordt livemuziek gespeeld en zal het animatieteam regelmatig met activiteiten komen. Bij de Amphi Bar, vlakbij het zwembad kun je versnaperingen krijgen tussen 10.00 en 21.30 uur.

Bij de Pier Bar kun je verfrissende drankjes drinken tussen 9.30 en 18.00 uur. Op vrijdagavond is hier vaak feest. Informeer hiernaar bij de balie van het hotel.
En je hebt ook nog de Turquoise snackbar. Verschillende hapjes en drankjes kun je hier tussen 10.00 en 17.00 uur.

De discotheek

In de discotheek heb je de Oxygen Disco Bar. Onder het genot van muziek van de dj kun je tussen 23.45 en 02.30 uur ook drinken. En bij de bowlingbanen heb je ook een bar. Terwijl je aan het bowlen of biljarten bent, kun je ook een drankje halen tussen 16.30 en 24.00 uur.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 496 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen