Royal Holiday Palace

Activiteiten Royal Holiday Palace: wat kan je in de buurt doen?

Het Royal Holiday Palace resort ligt in de kustplaats Lara. Dat ligt op loopafstand van het centrum van Lara. Het is een fijne plek om heerlijk te winkelen of genieten van de goede Turkse keuken bij de lokale restaurantjes en brasseries. Alhoewel Lara een echt toeristenstad is kun je hier ook de echte authentieke Turkse gezelligheid proeven.

De lokale bevolking is vriendelijk en bereid je uitleg te geven over de stad en het gebied. Mocht je besluiten iets aan te schaffen terwijl je aan het winkelen bent, onthoud dan goed dat het in Turkije heel gebruikelijk is om af te dingen. Dit houdt in dat je de koopwaar goedkoper kunt krijgen dan dat er op het prijskaartje aangegeven staat.

Een dagje golfen

De streek van het resort staat bekend om zijn goede golfbanen en -gelegenheden. Als je nog geen ervaren golfer bent en het een keer wilt proberen, dan kan je bij de receptie van het Royal Holiday Palace hotel vragen welke golfclubs lessen er in de buurt aangeboden worden. Ervaren en gecertificeerde golfers kunnen terecht bij de Nationale golfclub om in de warme zon een potje golf te spelen. Er is veel groen te vinden op de golfclubs en je wordt omgeven door prachtig landschap en de zee. Een prima dag om je goed te ontspannen.

Ontdek de omgeving op de fiets

De omgeving van Lara is goed geschikt om per fiets te verkennen. Vraag bij de receptie van het hotel waar de dichtstbijzijnde en goedkoopste fietsenverhuur zit. Laat het hotel alvast even bellen voordat je naar de fietsenverhuurder gaat. Het kan voorkomen dat alle fietsen voor de dag al verhuurd zijn. Mocht je dan toch een fiets kunnen bemachtigen, vraag dan om een route, zodat je een ochtend, middag of hele dag er lekker op uit kunt!

Vlinders bekijken in de Vlindertuin

Op ongeveer 3,5 kilometer van het Royal Holiday Palace hotel ligt een mooi vlinderpark. Het park heeft meer dan duizend vlinders ven wel vijftig verschillende soorten! Ze zitten en fladderen in de botanische tuinen. Daarnaast heeft het park wat wilde dieren en houdt het park bijen. Ze zijn dagelijks van 9.00 tot 18.00 uur geopend.

Ga naar het themapark The Land of Legends

In Belek ligt op nog geen 10 kilometer afstand van het resort het themapark The Land of Legends. Naast themapark is het ook een hotel en winkelcentrum. Maar voor de kinderen is dit wel een heel gaaf park. In het themapark worden water en plezier met elkaar gemixt. Je kunt er van heel veel waterglijbanen gaan terwijl je om je heen de mooiste attracties ziet. Sommige glijbanen lijken net achtbanen! Ga zwemmen in een meer of bekijk de dolfijnen show. Entreeprijzen voor kinderen ligt rond de € 9,- en voor volwassenen rond de € 11,-.

Tuin der Tolerantie

De tuin, Hoşgörü Bahçesi, ligt tussen Belek en Kadriye. Het is niet heel groot, maar wel erg mooi om te bezoeken. Alle geloven komen hier samen, vandaar de naam tuin der tolerantie. Je hebt hier namelijk een kerk, een moskee en een synagoge. Wel bijzonder om zo te zien. In de tuin staat een fontein in het midden die de paden naar de drie verschillende gebouwen leidt. Op zondag kun je een dienst bezoeken, mocht je dat graag willen.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 496 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen