Royal Holiday Palace

All Inclusive faciliteiten Royal Holiday Palace: wat is inbegrepen?

Je wanen als een prins in je eigen paleis? Ontspannen in je zetel? En slapen in je majestueuze bed? Dat kan allemaal in het Royal Holiday Palace hotel. Het resort heeft een groot aanbod aan eten en drinken, een spa- en wellnesscentrum, zwembaden om ‘u’ tegen te zeggen en een scala aan evenementen die georganiseerd worden. Het Royal Holiday Palace hotel biedt je een vakantie zonder zorgen, een vakantie waar je alleen maar hoeft te genieten. Je kunt eten in het hoofdrestaurant, wat een buffet is. Maar je kunt ook kiezen uit één van de vijf à la carte restaurants.

All inclusive Royal Holiday Palace faciliteiten

Daar moet je voor reserveren en ook extra bij betalen. In het buffetrestaurant krijg je in principe je ontbijt, lunch en diner. Het hotel biedt een uitgebreid ontbijt-, lunch- en dinerbuffet aan als je op basis van Ultra All Inclusive in het hotel verblijft. Ontbijten doe je tussen 07.00 – 10.00 uur. Zelfs langslapers kunnen nog een uurtje langer genieten van het ontbijt. Lunchen gebeurt tussen 13.00 – 14.30 uur en dineren doe je tussen 18.30 – 21.30 uur. Kinderen kunnen lunchen tussen 12.30 en 13.30 en dineren tussen 18.00 en 19.00 uur.

De tijden in het hoog- en laagseizoen wijken iets van elkaar af. Controleer dit altijd even zodat je weet tot hoe laat je nog ergens wat kunt eten of drinken.
Drinken kun je zoveel als je wilt: lokale (alcoholische) drankjes, water of fris.

Gratis patisserie & snacks

Er is een patisserie die geopend is van 16.00 tot 23.30 uur, maar dat is weersafhankelijk. En je kunt ook midden in de nacht snacken. Dat kan van 24.00 – 07.00 uur. In de zomer kun je nog diverse andere snacks en ijs krijgen tussen 12.00 en 17.00 uur. Daarnaast kun je vrijwel de hele dag allerlei (alcoholische) drankjes krijgen in de verschillende bars van het hotel. Dit zijn nationale en internationale drankjes.

Gratis entertainment bij Royal Holiday Palace

Het Royal Holiday Palace hotel heeft een eigen animatieteam. Zij zijn professioneel en internationaal. Vrijwel elke avond is er een optreden in het amfitheater. Hier passen 1000 mensen die achteroverleunend in hun stoel naar een voorstelling kijken. Er is een kidsclub voor kinderen van vier tot twaalf jaar, waar kinderen kunnen schilderen, bordspelletjes doen of lekker buiten spelen. Er wordt altijd wel iets leuks verzonnen. Je kunt ook lekker bowlen met je familie of ’s avonds dansen in de discotheek van het resort.

Spa- en wellnesscentrum

Als je denkt dat alles al genoemd is, heb je het mis. Want in deze luxe hoort natuurlijk ook een spa- en wellnesscentrum. Medewerkers in het spa- en wellnesscentrum zijn er om jou te laten relaxen en jou weer als herboren te laten voelen. Je kunt hier verschillende lichaams- of gezichtsmassages ondergaan. Hier betaal je echter wel voor. Ga lekker naar de jacuzzi of naar de sauna. Deze laatste twee zijn geheel gratis en zitten in je All Inclusive pakket.

Het Royal Holiday Palace hotel wil jou echt vertroetelen, je laten genieten en je laten zien dat je je echt een week of twee als een koning kunt voelen. De sfeer is er helemaal naar om jou zoveel mogelijk plezier te laten beleven. Ga een drankje doen in één van de vele bars, ontspan op de ligbedden bij het zwembad of kijk ’s avonds naar een mooie voorstelling.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 496 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen