Royal Holiday Palace

Tips voor goedkoop boeken van een vakantie naar Royal Holiday Palace

Heb je door alles te lezen ook zoveel zin gekregen om op vakantie te gaan naar deze badplaats? Zoek dan niet verder en vergelijk alle prijzen van verschillende online reisaanbieders dan hier. Je krijgt een overzicht met de scherpste prijzen om naar het Royal Holiday Palace Hotel te gaan. Prijzen variëren per reisbureau, maar ook per seizoen. Maak snel een vergelijking en je weet wanneer en bij welke reisorganisatie je geld bespaart!

Vergelijk prijzen Royal Holiday Palace

Zit er iets bij wat je aan staat? Boek dan via deze pagina. Wanneer je wilt gaan is misschien afhankelijk van het laag- of hoogseizoen. Wat weer betreft kun je het beste vanaf april of mei gaan tot in oktober of november. Je weet zeker dat je dan heel wat zonnestralen mee kunt pakken! Hieronder vind je een weergave van de verschillende seizoenen. Kijk welk seizoen het best bij jou past, zodat je weet wanneer je naar het Royal Holiday Palace Hotel in Antalya kunt gaan!

Laagseizoen

Het laagseizoen valt samen met het begin van het vakantieseizoen. Dit valt niet samen met de grote zomervakantie, maar de meivakantie vindt in deze periode plaats. Het laagseizoen loopt van april tot half juni. De prijzen liggen wat lager en de zon begint weer wat meer te schijnen. Zwembaden gaan net open en de temperaturen liggen rond de 23 graden. De temperatuur van de zee ligt rond de 18 graden.

Hoogseizoen Royal Holiday Palace

Het hoogseizoen is het drukste vakantieseizoen. Dit valt samen met de grote schoolvakantie en loopt van half juli tot half augustus. Ook wat temperatuur betreft zijn dit ook de warmste maanden van het jaar met gemiddeld 34 graden. Het zeewater is zeer aangenaam met 26 graden. In deze maanden kan het ook wat té heet voor je zijn.

Midden seizoen

Direct na het hoogseizoen heb je het midden seizoen. Dit begint halverwege augustus en loopt nog tot eind september. Het weer is nog erg lekker en zwemmen in de zee is nog zeer aangenaam (25 graden), vanwege de warme zomerse temperaturen die het water hebben opgewarmd.

Naseizoen

In oktober begint echter het naseizoen. De meeste mensen zijn al op vakantie geweest, want de schoolvakanties zijn echt voorbij. Het is er minder druk, maar temperaturen liggen nog rond de 26 graden.

In de winter naar Royal Holiday Palace

Je zou ervoor kunnen kiezen om in de winter naar Turkije te gaan, maar je kunt soms nog weleens verrast worden door het weer. Antalya is niet zo ver vliegen vanaf Nederland en de temperaturen in de winter liggen er hoger dan hier. Maar boven de 20 graden zal niet zo snel lukken. Het koelt snel af en het zeewater is een stuk kouder. Dit seizoen duurt tot en met maart. Wel kan het zo zijn dat in de wintermaanden wat minder watersportactiviteiten worden aangeboden in en buiten het hotel.

Op de vergelijkingspagina kun je aangeven met hoeveel personen je wilt gaan, wanneer je vertrekdatum is en hoe lang je precies wilt gaan. Zo krijg je de precieze prijs van alles wat jij aangeeft.

De prijzen zijn al vanaf € 304,-

Wees er snel bij! Wil jij een luxe vakantie en je voelen als een prins? Boek dan nu snel een verblijf het Limak Lara de Luxe Resort!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 496 (incl. vlucht en transfer)
Booking.com
v.a. € 810 (incl. vlucht en transfer)