Royal Holiday Palace

Beoordelingen

Beoordeling toevoegen


Beoordeling toevoegen
* Required Field

Als het aan de kinderen lag gingen we deze zomer nog een keer naar Royal Holiday. Ze houden er maar niet over op. Dat om even aan te geven hoe een leu

Jun 26, 2012 by Pieter K.
Bezoekdatum: Juni '12 

Als het aan de kinderen lag gingen we deze zomer nog een keer naar Royal Holiday. Ze houden er maar niet over op. Dat om even aan te geven hoe een leuke vakantie het was. We hadden ook erg geluk met het weer moet ik zeggen. Ze vroeg in de vakantie en toch heerlijk top zomer weer gehad. We moesten echt het zwembad en de zee in om even af te koelen. Gelukkig konden de kinderen in de schaduw spelen zodat ze niet te erg verbranden. Insmeren met zonnebrand moet je je hier zeker. Tip: neem zonnebrand van huis mee, want die is erg prijzig in het resort winkeltje. Het Mexicaanse restaurant was heerlijk, we hebben hier twee maal gegeten in 8 dagen. Het buffetrestaurant is ook heel goed. Koks zijn erg aardig en helpen je zelfs het eten kiezen als je hier behoefte aan hebt. Ziet er leuk uit als al die koks zo opgesteld achter het eten staan. Personeel was heel goed. Ik zou dit hotel aan iedereen aanraden, zowel met als zonder kinderen, sowieso een succes.


Hotel Royal Holiday Palace , USA 4.9 5.0 11 11 Geweldig hotel.mooi groot zwembad, super animatie team, heerlijk eten met zeer veel variatie, alles erg schoon prima bedden, kortom perfect!
Page:
12
Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Arke
v.a. € 602 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen