Royal Holiday Palace

Beoordelingen

Beoordeling toevoegen


Beoordeling toevoegen
* Required Field

Geweldig hotel.mooi groot zwembad, super animatie team, heerlijk eten met zeer veel variatie, alles erg schoon prima bedden, kortom perfect!

Apr 25, 2016 by franka bracht.
Bezoekdatum: 19 april 2016 

Geweldig hotel.
mooi groot zwembad, super animatie team, heerlijk eten met zeer veel variatie, alles erg schoon prima bedden, kortom perfect!


Super Hotel.Zeer vriendelijke mensen die je overal mee willen helpen als dat nodig is.WIFI is beperkt aanwezig (alleen in de Lobby), dat is het en

Jul 02, 2015 by familie Hassing
Bezoekdatum: 23.6 t/m 30.6 

Super Hotel.
Zeer vriendelijke mensen die je overal mee willen helpen als dat nodig is.
WIFI is beperkt aanwezig (alleen in de Lobby), dat is het enige minpunt.
voor de rest een echte aanrader.


Het ziet er een prachtig hotel uit met alles op en aan, maar is de kermis ook gratis ? Of moet je hiervoor bijbetalen? ( reuzerad, schommelboot...?)
Nov 21, 2014 by Bel

Het ziet er een prachtig hotel uit met alles op en aan, maar is de kermis ook gratis ? Of moet je hiervoor bijbetalen? ( reuzerad, schommelboot...?)

Response: Beste Bel,
De kermis en de speeltuin zijn gratis. Plezierige vakantie toegewenst!
Hartelijke groet


Prachtig hotel, zeer vriendelijk personeel, nette faciliteiten zowel in het hotel als bij het zwembad. Kortom een super hotel!

Jul 13, 2014 by Tom Riesebos
Bezoekdatum: 13 juli 2014 

Prachtig hotel, zeer vriendelijk personeel, nette faciliteiten zowel in het hotel als bij het zwembad. Kortom een super hotel!


zowel binnen als buiten is een pracht met veel oog voor detail. bij aankomst glimlachte iedereen in de bus. binnen wordt dat nog eens overtroffen. de

Apr 03, 2014 by marie en dochters
Bezoekdatum: 17 maart/2014 

zowel binnen als buiten is een pracht met veel oog voor detail. bij aankomst glimlachte iedereen in de bus. binnen wordt dat nog eens overtroffen. de bediening en het eten waren uitmuntend. de behandelingen in de spa zijn aan de dure kant voor turkije. ik ben 45 euro voor een massage betaald.


ik ben in veel hotels geweest. dit is de beste in Turkije! een dikke 10 voor de service en het eten. bedden waren in orde, kamers schoon en alles zat

Mar 28, 2014 by Frederik Klaassen
Bezoekdatum: 2014 

ik ben in veel hotels geweest. dit is de beste in Turkije! een dikke 10 voor de service en het eten. bedden waren in orde, kamers schoon en alles zat gewoon mee. het was zo een week. een van mijn betere vakanties. Als Royal holidaypalace het zwembad verwarmd zou ik niet weten hoe het beter kan


het is nu dag 5 van mijn vakantie en ik moet zeggen dat het hier geweldig is. het is volgeboekt. de drukte valt alles mee. fantastische glijbanen en s

Aug 15, 2013 by Marc
Bezoekdatum: NU! 

het is nu dag 5 van mijn vakantie en ik moet zeggen dat het hier geweldig is. het is volgeboekt. de drukte valt alles mee. fantastische glijbanen en schoon. het meeste personeel is over het algemeen aardig.


We zijn net terug van een heerlijk weekje Royal Palace. Hier even een korte beschrijving van hoe wij het hebben ervaren. Bij aankomst zijn we zeer goe

Sep 03, 2012 by Hennie
Bezoekdatum: Nazomer 2012 

We zijn net terug van een heerlijk weekje Royal Palace. Hier even een korte beschrijving van hoe wij het hebben ervaren. Bij aankomst zijn we zeer goed ontvangen koffers weren meteen aangenomen en we konden zonder al te lang wachten direct onze kamers in en vervolgens meteen aanschuiven bij het avondeten. Aankomst ging echt soepel. We hebben onze tijd voornamelijk op het resort doorgebracht. We hebben lekker gezwommen en ons boekje gelezen. De faciliteiten zijn hier ook op ingesteld. We zagen niet veel mensen dagjes weggaan. Het kan natuurlijk wel, maar er is gewoon zo veel te doen dat het niet hoeft. Voor de kinderen zijn er glijbanen en sportspelletjes. Het eten is zeer goed, we hebben elke dag heerlijk zitten smullen. We zijn niet naar een a la carte restaurant geweest dus daar kan ik niets over zeggen, maar die zagen er ook goed uit. Het buffet en kinderbuffet was prima verzorgt en ideaal voor een all in vakantie.


Samen met mijn vrouw hebben wij onze jaarlijkse huwelijks reis hiernaartoe gemaakt. We zijn heerlijk verwend door het personeel. Er stond een fruitsch

Aug 19, 2012 by Wout Kierchen
Bezoekdatum: 04/08/2012 

Samen met mijn vrouw hebben wij onze jaarlijkse huwelijks reis hiernaartoe gemaakt. We zijn heerlijk verwend door het personeel. Er stond een fruitschaal klaar en we mochten twee keer extra bij de restaurants eten. Bij het zwembad konden we ook een keer een gratis hutje huren. Dit was leuk om een keer mee te maken. Onze kamer was heel netjes afgewerkt, of de kamer was net nieuw of de kamer is pas gerestaureerd. Het is echt een luxe kamer. Meestal zijn we niet zo vaak op onze kamer, maar het balkon was zo comfortabel dat we hier ook aardig wat tijd doorgebracht hebben. De shows in de avond zijn ook echt de moeite waard. Zeer professioneel opgezette shows, vooral de tovervoorstelling vonden we fenomenaal. Het is ook leuk om eens een dansles te volgen. De instructors waren professioneel en waren bereid ons echt te helpen. Het personeel was ook zeer vriendelijk. Wij komen hier graag nog eens terug.


Royal Holiday Palace, ja een paleis was het zeker, vooral voor de kinderen. Na een moeilijke periode in ons leven hopte we dat deze vakantie er een pu

Jul 24, 2012 by Fam. Tissen
Bezoekdatum: 13-07-2012 

Royal Holiday Palace, ja een paleis was het zeker, vooral voor de kinderen. Na een moeilijke periode in ons leven hopte we dat deze vakantie er een punt achter zou zetten en dan is heel goed gelukt. Het personeel en alle medewerkers van het resort waren zeer aardig en enorm behulpzaam. Je wordt eigenlijk de hele dag door vermaakt en bezig gehouden. De kinderen gingen elke dag trouw naar de kinderclub toe waar ze elke dag weer wat anders deden. En wij konden lekker op ons gemak bij het zwembad of op het strand ons bedje uitkiezen. Ook heerlijk dat het ontbijt tot later op de dag doorloopt, zodat je niet zo vroeg je bed uit hoeft. De kamers verdienen ook zeker een compliment, mooie kamers. Al met al een hele leuke vakantie gehad.


Hotel Royal Holiday Palace , USA 4.9 5.0 11 11 Geweldig hotel.mooi groot zwembad, super animatie team, heerlijk eten met zeer veel variatie, alles erg schoon prima bedden, kortom perfect!
Page:
12
Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Arke
v.a. € 445 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen